Servicii

oferite

Proiectare teren sport

Cand vine vorba de construcția unui teren de sport, a unui teren de tenis de camp sau a unui teren multisport design-ul este principalul element care va ajuta sa atrageti noi clienti. Oferim servicii profesionale de proiectare asistata de calculator a terenului de sport dorit si informatii referitoare la structura de bază, va ajutam sa alegeti cele mai bune materiale și va oferim informatii legate de specificațiile de construcție.

De ce este nevoie de aceste informatii?

Pentru ca, in lipsa unei proiectări optimizate si atunci cand nu se respecta detaliile de constructie terenul de sport poate rezista un an sau doi, după care va avea nevoie de lucrări de renovare.Contact

Doriti sa amenajati terenul de sport?

Va propunem o gama de sisteme de acoperire profesionale alcatuite din mai multe straturi de rasini acrilice, concepute pentru a raspunde exigentelor calitative ale clientilor. De asemenea prin gama variata de culori reusim sa realizam proiecte foarte atractive din punct de vedere estetic, dar si functional.Realizam si proiecte la cheie?

Desigur! Chiar daca principalul nostru obiect de activitate este imbunatatirea suprafetei de joc folosind solutii profesioniste de la CourtSol, oferim doritorilor si posibilitatea realizarii unui teren de sport (teren de tenis, teren de baschet, teren multisport) la cheie. Este foarte important ca întreg proiectul să fie realizat corect și profesionist, de catre o firma specializata in astfel de proiecte, cu experienta cât mai multa în domeniu. Faza de proiectare a terenului de sport necesită o atenție deosebită și trebuie avut în vedere o serie de factori înainte de a începe proiectul.

Contacteaza-ne
Va putem ajuta?
Discuta cu specialistii CourtSol
Buna ziua! Sunt specialist in suprafete CourtSol. Va pot ajuta cu ceva?