Teren de tenis

Sisteme CourtSol

Sisteme terenuri tenis pe hard


SISTEM

STANDING

Sistemul CourtSol STANDING este foarte cautat pentru cluburile sportive cu utilizare intensă datorita flexibilitatii ridicate și rezistentei la uzură.

Acest sistem de acoperire este extrem de eficient în restaurarea suprafețelor învechite și erodate, după deoarece dupa procesul de acoperire se obtine o suprafața netedă.

SISTEM

STANDING PLUS

Sistemul CourtSol STANDING PLUS are o finisare specială a vopselei, care permite obtinerea unei viteze superioara a suprafetei de joc.

Este realizat din patru straturi acrilice și poate fi aplicat atât pentru recondiționarea unui teren de sport mai vechi din beton, cât și pentru un teren nou. Vopseaua acrilica oferă un plus de viteză.

SISTEM

TURNAMENT

Sistemul CourtSol TURNAMENT este un sistem de acoperire compus din cinci straturi si se poate folosi atat pentru acoperirea terenurilor de sport noi cat si pentru cele mai vechi.

Acoperirea de inalta rezistenta, flexibilitatea si textura fină a suprafeței va ajuta sa obtineti un joc satisfăcător din toate punctele de vedere.

SISTEM

PRO

Sistemul CourtSol PRO este un sistem de acoperire cu opt straturi care se foloseste la acoperirea suprafețelor noi sau existente de terenuri de tenis.

Amestecul unic de agregate de cauciuc de dimensiuni speciale conferă un efect de pernă deosebit, contribuind la reducerea oboselii jucătorului.

SISTEM

PRO PLUS

Sistemul CourtSol PRO PLUS este un sistem de acoperire profesional cu noua straturi si se foloseste in special in acoperirea suprafetelor terenurilor de tenis - atat cele noi cat si cele existente.

Cel de al noulea strat asigura o finisare suplimentara a vopselei pentru viteza crescuta a suprafetei de joc.

SISTEM

CONFORT

Sistemul CourtSol COMFORT este un sistem de acoperire pentru confortul jucatorilor, asa cum ii spune si numele. Particularitatea constă în aplicarea rășinilor pe un strat de cauciuc moale care este initial lipit pe suprafața de joc.

Acest sistem reduce riscul accidentarilor si este folosit atat in acoperirea terenurilor multi sport cat si a terenurilor de joaca

SISTEM

CONFORT PLUS

Sistemul CourtSol COMFORT PLUS este un sistem acrilic cu cinci straturi pe un covor de cauciuc special conceput pentru a se conforma cerințelor standard EN 14877, zone de sport în aer liber.

Aceasta particularitate ii confera rezistenta in conditii de umezeala sau caldura excesiva, pastrand in acelasi timp aderenta maxima.

SISTEM

INTERIOR

Sistemul CourtSol ACRILIC este un sistem cu cinci straturi pe un covor de cauciuc special conceput pentru a se potrivi cerințelor standard EN 14904 si se foloseste in acoperirea suprafetelor interioare la terenurile multisport.

Particularitatea sistemului consta in rezistenta la uzura doar in conditii de teren uscat, in timp ce frictiunea ramane in parametri optimiContact

Doriti sa amenajati terenul de sport?

Va propunem o gama de sisteme de acoperire profesionale alcatuite din mai multe straturi de rasini acrilice, concepute pentru a raspunde exigentelor calitative ale clientilor. De asemenea prin gama variata de culori reusim sa realizam proiecte foarte atractive din punct de vedere estetic, dar si functional.Contacteaza-ne
Va putem ajuta?
Discuta cu specialistii CourtSol
Buna ziua! Sunt specialist in suprafete CourtSol. Va pot ajuta cu ceva?